Τετάρτη, Ιούνιος 19, 2024

Καλώς ήρθατε στην πληρέστερη εκθεσιακή πύλη!

Για ενημερώσεις ή δελτία τύπου επικοινωνήστε μαζί μας στο info@iexpo.gr

EMailΕκτύπωση

Expo AthensΧάρτης
Οδός:
Λεωφόρος Ντραφίου 2
ΤΚ:
15349
Πόλη:
Ανθούσα
Νομός:
Αττικής
Χώρα:
Χώρα: gr

Περιγραφή

Expo Athens

Λεωφ. Ντραφίου 2
Αττική Οδός, Έξοδος 14
153 49 Ανθούσα
Τηλ: 211 1801801 Fax: 211 1801810
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.expoathens.gr

 

Φωτογραφικό υλικό

Πρόσβαση

 

Περιληπτικά

Η Αθήνα το 2003 απέκτησε εκθεσιακό κέντρο. Ένα εκθεσιακό κέντρο σύγχρονο με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική σχεδίαση, με όλες τις ανέσεις και την παροχή προς τούς χρήστες του εκείνων των υπηρεσιών που απαιτούν οι μοντέρνες εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Το EXPO ATHENS σχεδιάστηκε από την αρχή και με κάθε λεπτομέρεια αποκλειστικά για εκθεσιακή χρήση. Βρίσκεται σε κεντρικό κομβικό σημείο, συγκεκριμένα επί  της Αττικής οδού στην έξοδο 14 (Γέρακας-Ανθούσα). Με ευρύχωρο parking 50.000 τ.μ., και εύκολη πρόσβαση αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους επισκέπτες όλων των εκθέσεων και εκδηλώσεων.

Το EXPO ATHENS είναι το πρώτο μεγάλο και σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας. Ο εκθεσιακός χώρος των 32.500 τ.μ. του κέντρου αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και έχει χωριστεί σε πέντε λειτουργικές και σύγχρονες αίθουσες. Η επικοινωνία μεταξύ των ορόφων και των αιθουσών γίνεται άνετα και εύκολα τόσο με σκάλες όσο και με ανελκυστήρες.

Το EXPO ATHENS διαθέτει έναν επιβλητικό χώρο υποδοχής, ο οποίος παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις αίθουσες που λειτουργούν περιφερειακά του ως δορυφόροι. Η κεντρική αίθουσα διαθέτει άνετους και λειτουργικούς χώρους υποδοχής και περιλαμβάνει πλήθος υπηρεσιών για τον επισκέπτη.

  
 
Ημερομηνία Έκθεση Εκθεσιακό κέντρο Τοποθεσία Διοργανωτής
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες εκδηλώσεις